Afholdte arrangementer

Tirsdag d. 5/5:   Forårskoncert i Ørsted Biograf – kl. 19:00

                           Medvirkende:
                           Norddjurskoret, Fredagsorkestret og Vivildkoret. 
Norddjurskoret
Billedresultat for Norddjurskoret
Fredagsorkestret
orkesterplakat
Vivildkoret
Vivildkoret er klar til en ny sæson, og starter mandag 1. september.<br /><br /><br />
 Arkivfoto.
******************************************************************************************

Elvis Presley i Ørsted Bio

Ørsted Bio inviterer igen til musik, mad og film

Der er Elvis musik- og film på programmet, når Ørsted Bio på lørdag den 18. april 2015 kl. 16:30 slår dørene op til et nyt arrangement med musik, mad og film.

De lokale bands D’Mænds og Nostalgia spiller udvalgte Elvis-numre som fx ’It’s now or never’, ’Amazing Grace’, ’Blue Moon’ og ’Teddy Bear’.

Når de fantastiske bands er færdige med at spille, står biografen for aftensserveringen – på menuen er Chili con carne.

Aftenen afsluttes med en af Elvis’ 33 film – en film fra 1970 med og om Elvis Presley. Filmens mange sange viser glimt af optakten til hans show på The International Hotel i Las Vegas i august 1970 samt naturligvis store bidder af selve showet.

Prisen for alt dette – musik, mad og film – er sat til 150 kr. pr. person, men det er nødvendigt med tilmelding. Tilmelding på telefon nr. 2546 2433 eller email: kirsten.bjerg@mail.dk

OBS! På entrebilletterne trækkes lod om 2 x 2 billetter til Graceland Randers.

Annonce Elvis DAG 2015-page-001

 

Cyron Melville i Ørsted Biograf

‘En kongelig affære’ havde premiere i landets biografer den 29. marts. Fra den 11. til den 15. april vises filmen allerede i Ørsted Biograf. Forud for den forestilling, der vises lørdag den 14. april, får vi besøg af Cyron Melville, som spiller Enevold Brandt i filmen.

Cyron Melville er vokset op på Djursland og har familiemæssige relationer til en af de personer, der er med i kredsen omkring biografen.

Cyron Melville har vundet flere priser for at have spillet med i filmen ‘Vanvittig forelsket’, som også har været vist her i biografen. Senest har de, der har set Tin-Tin i 3D i Ørsted Biograf kunnet høre Cyron, idet han er en af ‘stemmerne’.

I 2009 vandt Cyron en talentpris på Berlin Festivalen for at være blandt de 10 mest lovende skuespiltalenter i Europa.

I Ørsted Biograf er vi rigtig glade for at have fået en levende skuespiller til at komme i biografen og fortælle om sin medvirken i filmen ‘En kongelig affære’, der i sidste måned vand 2 sølvbjørne ved filmfestivalen i Berlin.

‘En kongelig affære’ handler om Englands prinsesse Caroline Mathilde, der bliver dansk dronning, da hun i 1766 giftes med Christian den 7. Den unge konge gantes dog hellere med skøger og har desuden mindst en skrue løs. Dronningen ser sig i stedet varm på Johan Struensee, kongens tyske livlæge og eneste betroede. Samtidig giver kongen Struensee vide beføjelser til at indføre reformer. Alt dette huer naturligvis ikke hoffets gamle magthavere.


 

”Den største succes nogensinde i biografens snart 85-årige historie.”

Så kategorisk udtaler Kirsten Bjerg fra biografen sig om påskeugens store trækplaster: Filmen om den legendariske ”Hvidstengruppen”.

Vi har vist filmen 10 gange – inklusive ekstraforestillinger, og i gennemsnit har der været 100 personer i biografen pr. gang – altså har cirka 1.000 været i biografen for at se filmen om ”Hvidstengruppen.”

Det har været fantastisk at opleve en sådan publikumstilstrømning. Det beviser, at det sagtens kan lade sig gøre at lokke folk af huse, når der er interessante film på programmet. Alle aldersgrupper har været interesseret i at se filmen – ikke kun ældre folk, som har oplevet krigen og de fem besættelsesår.

Interessen for at se filmen har været så stor, at vi til hver forestilling desværre har måttet afvise folk, – selv nogle af vore mest trofaste publikummer, som ikke havde troet, det var nødvendigt at bestille billet. Det er vi naturligvis kede af, fortæller Kirsten Bjerg, og vi har derfor besluttet at vise filmen igen i uge 21 fra den 23. til den 27. maj 2012 som ugens film.

hvidstengruppen