Uge 38 – Når befrielsen kommer

Instruktør: Anders Walter

Genre: Drama, Krig

Varighed: 1 Time 40 Min.

Billetpris: 60 Kr.

Spilletidspunkter:
Onsdag den 20. September: kl. 19.30
Torsdag den 21. September: kl. 19.30
Fredag den 22. September: kl. 19.30
Søndag den 24. September: kl. 19.00

Medvirkende:

Pilou Asbæk, Katrine Greis-Rosenthal, Morten Hee Andersen, Ulrich Thomsen

Synopsis:

Da en højskoleforstander (Pilou Asbæk) beordres til at huse over 500 tyske civile flygtninge i den sidste tid af besættelsen, sættes han og hans hustru Lis (Katrine Greis-Rosenthal) i et umuligt dilemma. Hvis familien hjælper flygtningene – vil de blive stemplet som forrædere og risikere dermed at miste alt. Men hvis Jacob og Lis ikke hjælper, vil mange sandsynligvis dø. Samtidig opdager de, at deres 12-årige søn, Søren, er begyndt at hjælpe modstandsbevægelsen. Familien presses til det yderste, og Jacob og Lis skal nu træffe et valg, der vil ændre deres liv for altid… NÅR BEFRIELSEN KOMMER er en gribende fortælling om næstekærlighed, mod og integritet. Inspireret af virkelige begivenheder, skildrer filmen et mørkt kapitel i danmarkshistorien: Håndteringen af de 250.000 civile tyske flygtninge, som kom til Danmark i foråret 1945.


Udgivet

i

af

Tags: