Operafortælling

Tag med på en rejse ind i operaens fascinerende verden, når sanger, fortæller og operaformidler Søren Schelling kommer med sit sprudlende koncertforedrag EN TUR I OPERAEN. Mærk suset fra mere end 400 års operahisto-rie, og nyd et live koncertprogram med populære opera-uddrag. Publikum inviteres også til selv at synge med og give den som operasangere. Koncertforedraget er for al-le, og der kræves ingen forkundskaber.

Senere på året og i det nye år får vi igen besøg af Søren Schelling. Denne gang er det med to af hans populære OPERAFORTÆLLINGER. En operafortælling er en intens live performance, der blander opera, billedkunst og hi-storiefortælling på en ny og original måde.

Oplev FUGLEFÆNGEREN, som bygger på Mozarts elske-de eventyropera ”Tryllefløjten” – en historie om kampen mellem det gode og det onde, Nattens Dronning, Prins Tamino, Prinsesse Pamina og selvfølgelig den hjertevar-me naturfigur Papageno. Glæd dig også til BILLEDER FRA ET BOHEMELIV, der bygger på Puccinis rørende opera-klassiker ”La bohème”. I operaen såvel som i operafor-tællingen kan der godt blive brug for et ekstra papirlom-metørklæde.

Operafortællingerne er forsynet med smukke illustratio-ner af billedkunstneren Anne Marie Johansen.

Søren Schelling fortæller live, mens musikken fra opera-erne og illustrationerne fletter sig ind og ud. Forud for fortællingerne giver Søren Schelling en introduktion i form af et uformelt koncertforedrag med live operasang.

Læs mere på www.sorenschelling.dk

BILLETTER:
Pris: 120,- pr. arrangement inkl. kaffe og kage
Bestilling på tlf. 86 48 80 50 (Telefonsvarer)

Søndag d. 1. oktober kl. 15:00
KONCERTFOREDRAG: EN TUR I OPERAEN

Søndag d. 4. februar kl. 15:00
OPERAFORTÆLLING: FUGLEFÆNGEREN


Søndag d. 17. marts kl. 15:00
OPERAFORTÆLLING: BILLEDER FRA ET BOHEMELIV